Vad är Smart Hub på TV, Vad är det för och hur det fungerar

Man bör komma ihåg att smarta TV-apparater redan är smarta enheter som har många och ganska användbara applikationer. Av samma anledning har företag utvecklat sina egna operativsystem som hjälper dig att hitta vad du behöver. Men Samsung går lite längre i skapandet av Hub, så det är intressant att veta vad Smart Hub är att dra nytta av TV: n.
Vad är Smart TV?

Operativsystem kör och sortera program så att användaren kan komma åt dem på ett enkelt sätt. Problemet? Många av OS på TV är osäkra och med något långsamma funktioner, så Samsung har bestämt sig för att skapa det så kallade smarta Navet, med den enda uppgiften att förenkla funktionerna.

Samsung Smart Hub är ett primärt system. Vad menar jag med det här? Enkelt: att denna miljö kommer att fungera som centrum där alla applikationsnätverk, innehåll och möjligheter kommer att rotera.

Detta system är en lättillgänglig och bekväm dörren. Användarna behöver bara snabbt söka efter det program de behöver. Gränssnittet är smidig och tillgänglig, och är helt integrerad i dina TV-apparater.

Vad är Smart Hub
Vad har Samsungs smarta nav?

Efter att ha vetat vad Smart Hub är, vill jag nämna vad dess grundläggande element är:

Sökmotor för att komma åt allt innehåll i din TV. Samsung-systemet låter dig söka efter ord, fras och jämnt innehåll. Din Video är företagets eget gränssnitt, med vägledning för dina personliga preferenser. Webbläsare Samsung Apps, som är företagets App Store, med mer än 300 appar för var och en av dina behov. Social TV, vilket är ett idealiskt gränssnitt för att chatta och dela innehåll med dina vänner. Samsung filmer, som är som en videobutik. Det bästa är att det passar alla dina enheter och det bästa streamingtjänsterna.

Vad är Smart Hub? Det är ett sätt att få din toppmoderna TV igång snabbare. Det bästa är att det finns i nästan alla modeller av företaget.