Bästa butikerna att köpa billig e-juice på?

Det finns många butiker att köpa ejuice på – i denna artikel kommer du få lära dig vart du billig e-juice och vad du ska leta efter.

Naturligtvis finns det några olika saker som är helt avgörande för att du ska välja en eller en annan hemsida att handla dina ejuicer på. En av de vanligaste är PRIS och SMAK, priset kan du alltid se men smaken kan vara svå att ta reda på innan du faktiskt fått smaka på ejuicen.

Tyvärr finns det inget bra sätt att ta reda på detta förutom att antingen köpa ejuicen, eller att hitta betyg online på nätet.

Vart du hittar bra betyg på ejuice:

Jag tycker att det absolut lättaste sättet är att gå in på olika facebook grupper och fråga andra vapers. Ett annat sätt är att läsa om det finns omdömen på hemsidan på den tilltänkta varan.

Det finns också olika forum för vapers på internet som du kan registrera dig på och börja utbyta information med andra medlemmar. Tänk alltid också på att någons betyg på en smak av ejuice inte alltid behöver vara rätt.

Många idag har också olika samarbeten med olika eciggs försäljare och kan på grund av detta vara köpta så att säga. Gå alltid in på profilen och kolla upp om den som har skrivit är på något vis bunden till en butik eller en tillverkare av ejuice.

Köp enbart av betrodda hemsidor:

Vi tycker att det alltid är mycket tryggare att köpa av hemsidor och ejuice butiker som funnits länge på internet.

Några av dessa är bland annat VapeNation och ejuicebutiken. Dessa säljer ejuicer från många olika tillverkare och har funnits länge på internet.

Det finns naturligtvis också en hel del andra butiker som också har massa bra ejuicer, men dessa är nyligen öppnade vilket vi inte tycker är bra.